Fiziki Yapımız

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Mustafa Şimşek Bulvarı güzergahında bulunan bina altında iki katlı, toplamda 700m2 kapalı alan, 285m2 açık alan üzerinde yer alan Atlas Yıldırım Beyazıt Anaokulu, çocukların ve ailelerin hoşça vakit geçirebilecekleri önünde şirin bahçesi olan bir kurumdur.Okulumuz da 3-6 yaş grupları için, hizmet verilmektedir.

*Okulumuzda, 5 sınıfımız mevcuttur. Sınıflarımız 16-20’şer kişiliktir. Sade ve eğitici oyuncaklarla materyallerle öğrencilerimizin kullanımına hazır hale getirilmiştir.

*Değerler Eğitimi Bireysel Atölyemiz, çocuk merkezli ve beyin temelli eğitimi destekleyen materyallerle donatılmıştır.

*Montessori {alternatif eğitim} Atölyemiz, çocukların öğrenme ve gelişim aşamasına göre düzenlenmiştir.

*Oyun Salonumuz, kapalı alanımızda sınıf sınıf kullanılacak şekilde dizayn edilmiştir. Öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.

*Yemekhanemiz, 100 öğrenci kapasitelidir. Okulumuzun zemin katında bulunur.Mutfak bölümü ayrıca mevcuttur.
Sabah ve İkindi kahvaltıları okulumuzun mutfak bölümünde hazırlanmaktadır. Öğle yemeğimiz Atlas Koleji mutfağında günlük ve taze olarak her türlü hijyen kurallarına uyularak hazırlanmaktadır. Yemekhanede yemek yenilmesi sırasında sınıf öğretmenlerimiz ve müdürümüz yemekhane de bulunur.Yemekler diyetisyenimiz tarafından aylık listeler halinde belirlenerek öğrenci velilerine sunulur.Yemek listelerinin hazırlanmasında Okul Müdürü de görevlidir.

Mesaj Gönderin